Toimintaa Tampereella

Tampereen toiminta

Vertaistukitapaaminen

Tapaamme syyskuusta toukokuuhun kuukauden toinen tiistai Respectan tiloissa alkaen klo 17:45 osoitteessa Kelloportinkatu 1. Tapaamisessa keskustelemme vertaistuellisista aiheista sekä suunnittelemme yhteistä toimintaa.

Allasjumppa

Tervetuloa vesijumppaamaan, pelailemaan sekä uimaan rentoon ja mukavaan porukkaan. Vesijumppa on tiistaisin klo 16:30 – 17:15 ja ohjaajina toimii Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapiaopiskelijat jotka räätälöivät vesijumpan niin, että jokaisella on mahdollisuus osallistua amputaatiosta tai iästä riippumatta. Vesijumpan tehokkuuden voi säädellä jokainen itse oman kuntonsa ja hyödyn mukaan. Vesijumpassa on käytössä erilaisia veteen soveltuvia jumppavälineitä ja ne on tarkoitettu kokonaisvaltaisesti vedessä tehtäviin liikkeisiin. Altaassa on sekä matala että syvä pää. Veden lämpötila on noin 32 astetta. Vesijumppa järjestetään TAMK:n hyvinvointiklinikan terapia-altaassa Biokatu 4 Tampere. Parkkipaikat löytyvät rakennuksen vierestä. Lisätietoa antaa fysioterapiaopettaja Pirjo Lehto; pirjo.lehto(at)tamk.fi 

Istumalentopallo

 Liisanpuiston koulu, Kaupinkatu 29 ( käynti Väinömöisenkadulta).

Laji on periaatteiltaan täysin normaalin lentopallon kaltainen, mutta sitä voivat pelata myös amputoidut ja muut alaraajavammaiset, joilta tavallisen lentopallon pelaaminen ei onnistu. Lentopalloon verrattuna kenttä on pienempi (10 x 6 metriä) ja verkko matalammalla (miehillä 115 cm, naisilla 105 cm). Palloa voi koskettaa millä tahansa ruumiinosalla, mutta lyönnin aikana pelaajan tulee koskettaa lattiaa jollain olkapäiden ja pakaroiden välisellä ruumiinosallaan. Seisomaan nouseminen, käveleminen ja muunkinlainen vartalon nostaminen on lajissa kielletty.

Lisätietoa voi pyytää sähköpostitse info@snary.org tai Annukka Jäätteenmäeltä: annukka.jaatteenmaki (at)suomi24.fi tai puhelimitse 0405021575.

Allasjumpan sponsoroivat; Respecta Oy, Suomen Proteesimestarit Oy ja ICF Protech Oy

 

 

Mainokset